Brother innov-is 4000 (NV-4000)

Klicka på bilden för att se den större

Helautomatisk trädning - Imponerande

Stor broderyta

Anslutna Dokument

NV-4000Köp i vår webshop

Tillbaka till startsidan!

Information

Perfekt och problemfri sömnad från Brother
Innov-ís 4000D har ett helt unikt automatiskt trådträdningssystem som gör att nålen automatiskt träds med endast ett tryck. Symaskinen känner automatiskt av tygets tjocklek och justerar automatiskt trådspänningen till den bäst anpassade. För att lätt kunna styra alla typer av tyger finns en ny förbättrad matning med sju nya matarfötter och med bara en knapptryckning kan du välja den av tre olika pressarfotinställningar som passar bäst. Det finns även knälyft för att lyfta pressarfoten, för att du ska kunna hålla händerna fria och kontrollera tyget.

Drömfunktioner för roligare broderier
Välj mellan hela 134 roliga brodermönster med Disney-figurer ? bara hos Brother! Med hjälp av den nya trådtrimningsfunktionen klipps överbliven tråd automatiskt av ? bara hos Brother! Välj mellan 4 olika broderbågar där en av dem har branschens största broderyta på hela 300 x 180 mm. Det finns hundratals olika typer av stygn inbyggda och med hjälp av funktionen MY CUSTOM STICH? kan du skapa dina egna stygn eller redigera de befintliga. Prova även det fascinerande tillvalsprogrammet PE-Design Ver.6! Med tillvalsprogrammet kan du bl.a. skanna in dina favoritbilder och göra om dem till broderier. Innov-ís 4000D har USB-port för anslutning av minnesenheter eller PC.

Användarvänlig
Den stora självinstruerande pekskärmen är hemligheten bakom de fantastiska mästerverken du kommer att kunna göra med Innov-ís 4000D. Pekskärmen rekommenderar inställningar för dina syprojekt och visar en perfekt förhandsbild i alla färger.

Fyra bågar följer med maskinen.
300mm x 180mm
180mm x 130mm
100mm x 100mm
60mm x 60xx

Brother klipper automatiskt av tråden vid hoppstygn så att du slipper det tidsödande arbetet att klippa rent broderiet. Det finns 416 inbyggda designs, varav 134 är Disney. Totalt ca: 900 sömvariationer.