bernina 830

 

Anslutna Dokument

Broschyr

Bernina 820/830Köp i vår webshop

Tillbaka till startsidan!

Information

Bernina 830 Inkl Brodyrenhet & Program BERNINA 830 ger din kreativitet mersmak. Med teknologi på toppnivå öppnas en hittills okänd sypotential där man kan kombinera sömmar med broderimotiv eller frihandssömnad. NYTT PRIS!!!!

Störst utrymme

Bernina 830 är den hushållssysymaskin på marknaden som idag erbjuder störst arbetsutrymme. En 40cm lång friarm och med 30 cm fri arbetsyta till höger om nålen. Utrymmet mellan friarm upp till skärmen är störst på marknaden, detta gäller även utrymmet under nålen. En inspirerande stor och lättmanövrerad arbetsyta som jämfört med andra liknande symaskiner är dubbelt så stor. När man broderar med maskinen behöver man inte anstränga sig för att tänka stort, det inspireras man helt enkelt till. Med den nya Jumbo-ramen som mäter ca 40cm x 27cm kan man sy stora motiv utan att  rotera ramen eller spänna om tyget. Man behöver inte ändra ramläget

Högsta syhastigheter

Äntligen en symaskin som motsvarar mångas önskemål. BERNINA 830 erbjuder den snabbaste sy- och broderihastigheten, snabbast bland hushålls-symaskinerna på marknaden. Upp till 1100 stygn per minut vid vanlilg sömnad och 1000 stygn per minut vid brodering. Broderier och 9mm dekorsömmar blir fantastiska även vid dessa topphastigheter och maskinen står stabilt. Topphastighet blandad med legendarisk schweizisk precision, det är det som avgör skillnaden.

Jumbospole
BERNINA 830 har en Jumbo-spole som får plats med 40% mera tråd, en viktig tidsbesparande faktor. Man får möjlighet att fördjupa sig i sitt arbetsprojekt och behöver inte ständigt oroa sig för att tråden håller på att ta slut. Man kan dessutom se på skärmen hur mycket tråd som finns kvar på spolen. Jumbospolen är enkel att använda. När man öppnar griparluckan svänger griparen ut och endast med ett lätt tryck på spolen släpper den sitt fäste. Detta kan man göra utan att behöva flytta sitt arbetsprojekt, så enklare kan det ju inte bli.

Total stygnkontroll
Med BERNINA Stygnregulator (BSR) har man full kontroll när man syr. Denna exklusiva och lättanvändna fot reglerar stygnen så de får samma längd vare sig man syr fort eller sakta. Frihandssömnad med BSR är både roligt och enkelt. Endast på BERNINA 830 kan man sy alla 360 grader med alla 9mm sömmar. Man har dessutom full kontroll på skärmen med drag- och släppfunktionen när man redigerar. Med BERNINA 830 upplever man den ultimata syupplevelsen.

Centrerad pekskärm

Perfekta ergonomiska arbetsförhållanden erbjuder endast BERNINA med denna centrerade skärm. Med ett blick fokuserar man både skärm och nål. 803´n är utrustad med den mest avancerade teknologin som finns tillgänglig i dag. Tack vare TFT erbjuder den tryckkänsliga 7” skärmen högupplösta bilder i klara färger. De stora ikonerna på bildskärmen är lätta att se och alla funktioner på huvudskärmen sitter lätt tillgängliga. Brillianta egenskaper.

BERNINA Övermatningsfunktion

BERNINA 830 erbjuder fler och bättre möjligheter för tygmatning. Den är försedd med Bernina´s övermatningsfunktion som underlättar matning av svårsydda material tex. sammet, trikå, stickat och resår. Man har en klar översikt på sitt syprojekt och den är enkel att aktivera och avaktivera och när man inte använder den så syns den inte. Övermatningsfoten (extra tillbehör) är ett annat bra alternativ att använda speciellt vid kviltning för att hålla ihop tyglager utan att behöva nåla dom. 830´n är ju en BERNINA, så matarfunktionen på maskinen är vad man förväntar sig, hållbar, exakt och jämn. BERNINA 830 ....bäst på det mesta.


Automatisk trädning

Endast BERNINA´s  8 Serie kan erbjuda detta unika trädningssystem som träder nål och maskin i ett och samma arbetsmoment. Led bara tråden upp genom trådguiden, i spåret överst och ner på maskinens vänstra sida och tryck på en knapp så träds nålen automatiskt. Nålläget spelar ingen roll. Det är enkelt, snabbt och automatiskt och under tiden kan man fokusera på roligare saker.


Inbyggd multitrådhålare
På multitrådhållaren kan man ha små, mellanstora och stora trådrullar uppställda färdiga för användning. De vertikala hållarna och teleskåpstången ger en mjuk och jämn trådledning när man syr. Undertrådspolningen är lättillgängligt placerad på maskinens framsida och man kan själv bestämma hur snabbt och hur mycket tråd man vill spola upp.